Witam na stronach naszego sklepu.

2.5IN 5400P 480GB RI SATA HS/480GB READ INTENSIVE SATA 6GB HS

Symbol: 4XB7A82259
Dostępność: Mało
1299.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 505023713 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 7 dni
Cena przesyłki:
15
  • Paczkomaty InPost 15
  • Kurier FedEx 25
  • Kurier UPS 25
Więcej o produkcie
Gwarancja:
24 miesięcy
Waga
0.19 kg
Specyfikacja
Interfejs Serial ATA III
Hot-swap Tak
Typ pamięci 3D TLC NAND
Przeznaczenie Serwer/stacja robocza
Losowy zapis (4KB) 37000 IOPS
Losowy odczyt (4KB) 95000 IOPS
Pojemność pamięci SSD 480 GB
MTBF (Średni okres międzyawaryjny) 3000000 h
Opóźnienie zapisu 42 µs
Opóźnienie odczytu 170 µs
Typ dysku SSD 2.5"
Obsługa S.M.A.R.T. Tak
Obsługiwane produkty ThinkSystem
Certyfikaty Micron Green Standard Built with sulfur resistant resistors CE (Europe): EN 55032 Class B, RoHS UKCA (UK): SI 2016/1091 Class B and SI 2012/3032 RoHS FCC: CFR Title 47, Part 15 Class B UL/cUL: approval to UL-60950-1, 2nd Edition, IEC 60950-1:2005 (2nd Edition); EN 60950-1 (2006) + A11:2009+ A1:2010 + A12:2011 + A2:2013 BSMI (Taiwan): approval to CNS 13438 Class B and CNS 15663 RCM (Australia, New Zealand): AS/NZS CISPR32 Class B KC RRA (Korea): approval to KN32 Class B, KN 35 Class B W.E.E.E.: compliance with EU WEEE directive 2012/19/EC TUV (Germany): approval to IEC60950/EN60950 VCCI (Japan): 2015-04 Class B IC (Canada): ICES-003 Class B Morocco: approval to EN55032/EN55024 Class B UkrSEPRO (Ukraine): EN55032 Class B, IEC60950/EN60950, RoHS (Resolution 2017 No. 139)
Pobór mocy (zapis) 3,1 W
Pobór mocy (odczyt) 2,5 W
Głębokość produktu 100 mm
Waga produktu 70 g
Szerokość produktu 70 mm
Wysokość produktu 7 mm
Wstrząsy podczas przechowywania 1500 G
Zakres temperatur (przechowywanie) -40 - 85 °C
Zakres temperatur (eksploatacja) 0 - 70 °C
Zakres wilgotności względnej 5 - 95%
Szerokość 190mm
Długość 65mm
Wysokość 130mm
Parametry:
Gwarancja:
24 miesięcy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: